Mister dezlegat! Plahotniuc a fost în Turcia după sabia lui Ștefan cel Mare!

photo_2017-10-03_10-46-03
Vizita lui Plahotniuc în Turcia a aprins din nou imaginația pamfletarilor din presa moldovenească. Unii s-au grăbit să spună că Plahotniuc a fost la ziua de naștere a lui Erdogan, alții de la Jurnal TV au declarat că Plahotniuc a mers ca să vadă acolo cu Trump și Putin. Iar adevărul este că Plahotniuc a fost în Turcia ca să aducă acasă sabia lui Ștefan cel Mare!

Toate sondajele lui Barbăroșie au demonstrat că simbolul care ar uni toată societatea noastră ar fi sabia lui Ștefan cel Mare. Așa că Plahotniuc a mers să o ceară de la președintele turc, Erdogan. Defapt, Plahotniuc cere ceea ce aparține de drept moldovenilor.

Totuși, clarvăzătorul Moisei Lepădatu a spus că în spatele săbiei lui Ștefan cel Mare se ascunde o întreagă legendă. Cel care va reuși să aducă sabia marelui Domnitor în Moldova, singur la rândul său va deveni domnitor. O ipoteză care trebuie luată în serios dacă este să ne gândim că la timpul lor și Voronin, apoi Filat au încercat să aducă simbolul unității naționale acasă. A încercat și Dodon, dar Erdogan l-a refuzat.

Chiar dacă nu știm dacă Plahotniuc a revenit cu sabia lui Ștefan acasă, surse demne de încredere din cadrul PDM ne-au declarat că în schimbul săbiei, Plahotniuc i-a promis lui Erdogan toată susținerea în lupta acestuia cu ISIS.

Aceleași surse ne-au informat că în curând președintel turc, Erdogan, va veni într-o vizită în Republica Moldova. Prima locație va fi la GBC, după care va fi cazat în hotelul Nobil.

Întrebarea care-i frământă acum pe toți este:
A adus Plahotniuc sabia unității naționale, sau o va aduce însuși Erdogan?!

Reclame