Comunitatea LGBT din Moldova susține referendumul lui Dodon! Frolov: Voi merge să-l demit pe Chirtoacă!

photo_2017-10-04_15-53-19

Răsturnare de situație!Lidera comunității lesbienilor și homosexualilor din Moldova, Angelica Frolov, se implică din nou în jocurile politice. După ce în campania electorală prezidențială a susțint-o activ pe Maia Sandu în defavoarea lui Igor Dodon, de această dată susține inițiativa lui Igor Dodon de al demite pe primarul general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă.

Într-o postare pe pagina ei oficială de facebook, Angelica Frolov, a declarat că va merge la referendumul din 19 noiembrie anul curent și va vota pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă.

Președinta LGBT Moldova nu a expus și motivele pentru care susține inițiativa PSRM.

Este oarecum stranie poziționarea comunității LGBT, din moment ce Dorin Chirtoacă pare să fi fost un primar foarte tolerant.

Surse din cadrul PSRM ne-au declarat că Angelica Frolov se va filma și într-un spot informativ dedicat referendumului.

Angelica Frolov pare să fie într-o relație strânsă cu exponenții PSRM. În campania electorală, în cadrul unei dezbateri televizate, președinta LGBT Moldova îl informa pe Igor Dodon că dumnealui ar avea foarte mulți homosexuali în partid.

Va trece sau nu referendumul, rămâne să vedem după data de 19 septembrie. PAS, PDM, PLDM, PUN și PL au declarat că vor boicota referendumul.

Reclame