Culmea iresponsabilității, președintele Trump atacă Coreea de Nord fără să consulte societatea civilă

trump

Președintele american o comite din nou. În ultima sa postare pe twitter declară că este gata să atace Coreea de Nord. Ca să scape omenirea de pericolul unui război mondial.
Dar nu acest eveniment este cel mai grav. Trump a făcut acest pas fără să se consulte cu societatea civilă.

Se observă, din nou, stilul dictatorial de a conduce al lui Donald Trump. În declarația de război Coreei de Nord, nu s-a consultat cu nimeni, nici măcar cu oameni care știu ce zic, au experiență politică și administrativă, precum Dumitru Alaiba sau Sergiu Tofilat”, comentează editorialistul Washington Post.

Firma lui Plahotniuc, Podesta Group sau cum i se mai spune a convins președinția să omită părerea experților noștri” a declarat revoltat ambasadorul societății civile în SUA, Mihail Gofman.

Decizia lui Donald Trump nu este totuși, o surpriză, în ultimii doi ani acesta a ignorat repetat semnalele transmise de oameni ca Alaiba și Tofilat pe Facebook dar și la postul de televiziune JurnalTV. „Sunt sigur că situația precară în care se află SUA la moment, este și din cauza faptului că președinția a refuzat să primească consultanță gratuită a experților moldoveni.” a confirmat un expert american.

După decizia luată de Trump, drept reacție Dumitru Alaiba și Sergiu Tofilat au decis să scrie câte un articol pe blog, și să mai creeze o pagină pe Facebook, de data aceasta #NuTrump.

Reclame