După rușinea de la iUmor, Nata a decis să-i schimbe numele lui Andrei Bolocan în Andrei Albot!

gtrew.png

Belele se țin scai de Penis Vagin AKA Andrei Bolocan. După ce s-a făcut de râs la concursul iUmor, Bolocan a fost luat pe sus de către internauții moldoveni. Aceștia i-au sugerat ca data viitoare când are de gând să participe la vreun concurs de talente să se prezinte ca fiind din Canada, nu din Republica Moldova. Supărată pe Andrei a fost și concubina sa Nata Albot. Ca să-i mai șteargă din rușine pe viitor, aceasta a luat decizia ca Andrei să renunțe la familia sa, Bolocan, și să treacă în familia ei, adică să fie Andrei Albot.

Toate bune și frumoase, doar că Radu Albot, vestitul tenisman moldovean, a decis să-i dea în judecată pe Nata și Andrei Albot pe motiv că i-ar defăima numele său de familie.

„Nata și Andrei Albot, doi clowni care cred din păcate că au talent și mai nou, au umor. Dar e bine că iUmor i-a arătat lui Penis-Vagin locul. Prin judecată voi obține ca ăștia doi să-și schimbe numele de faimie, să fie Nata și Andrei PenisVagin dacă vor, dar nicidecum Albot. Nu vreau ca să apară știri de genul ăsta cu numele Albot în titlu”, a declarat supărat Radu Albot.

Până la o decizie judecătorească finală, Andrei PenisVagin va purta numele de familie Albot.

Reclame