Ilie’s Vlog, replică dură pentru Bolocan/Penis-Vagin: Nici eu nu mănânc kkt politic!

hteu

Andrei Bolocan a participat la concursul iUmor din România, dar mai bine nu participa. A fost jalnic băiatul… Intrând pe scenă, Bolocanul din Basarabia s-a prezentat ca videoblogger. Doar că s-a rușinat să spună că are canalul său de youtube Lumina, spunând că vloggul lui se numește BolocanVlog. A mințit, dar a fost sincer când a spus că face bani din politică.

În replică, Delia din juriu l-a întrebat: Ești la fel ca Ilie Bivol? Iar Andrei a răspuns sarcastic că el nu linge catuși, că el e matur deja și face vlogging politic. Însă după ce și-a început numărul de „umor”, adică piesa Penis-Vagin, Bolocan s-a făcut de râs și deja mai bine lingea cactuși.

Astăzi, Ilie’s Vlog a ținut să-i dea o scurtă replică lui Blocan: „Eu am lins cactuși la vremea mea, dar niciodată nu am mâncat și noi voi mănâca căcat politic, precum faci tu Andrei! Ai văzut ce talent de umorist ai? Ai înțeles acum că mai departe de un cerc restrâns de zombați, tu Andrei nu poți impresiona pe nimeni? Și apropo, Delia ți-a dat like din milă”, a punctat Ilie.

Cine dorește să vadă cum Bolocan s-a făcut de râs la București și a luat doi de NU, vedeți video-ul aici.

 

Reclame