N-a mai putut rezista! Nicolae Timfoti revine în politică – EXCLUSIV

tgre6.jpg

Prea multa ură, prea multă dușmănie, prea multă dezbinare a societății. Fostul președinte al Republicii Moldova revine în politică să unească forțele naționale în Republica Moldova. Poate nu vă vine sa credeți, dar Timofti e decis să schimbe soarta poporului din Basarabia. Și el nu revine pur și simplu, el vine cu un plan de țară!

PLANUL DE ȚARĂ a lui Nicolae Timofti

  1. Moldovenii beau prea mult! Trebuie de făcut o reformă care să oprească lumea de băut. În primul rând, de redus cu 60% cantitatea de băutură care se vinde în magazine. Din cauza că oamenii beau, toate sondajele de opinie dau rezultate greșite.
  2. Moldovenii au prea multe sărbători. Trebuie de redus în jumate numărul sărbătorilor naționale. Totodată va scădea și consumul de alcool, iar numărul zilelor de muncă va crește, deci va crește economia națională.
  3. Moldovenii citesc prea puțin. Se propune de făcut o campanie națională de lectură. Guvernul să tipărească 10 milioane de cărți care să fie distribuite gratis cetățenilor.

Planul mai are încă 7 puncte, dar până ce sunt secrete.

Timofti a mai declarat că el știe cum să-i unească pe Dodon, Maia Sandu și Plahotniuc într-un singur partid: „Cu ăștia 3 voi face eu ordine în țară! Cu restul n-am ce vorbi. Pe Dodon ca președinte îl voi însărcina să se ocupe de lichidarea consecințelor sociale ale băuturii, pe Maia ca luptătoare cu Biserica o voi însărcina să reducă numărul sărbătorilor religioase, iar cu Plahotniuc voi vorbi să implimenteze planul de lectură națională, el are bani să cumpere cele 10 000 000 de cărți. Sunt sigur că Fundația Edelweiss poate face asta!”, a declarat hotărât Nicolae Timofti.

Mai mult, domnule ex-președinte al RM a spus că trebuie de eradicat partidele politice fantomă: „Ce ne trebuie nouă 40-50 de partide? Ne ajung 4-5 partide. Personal mă voi ocupa de asta!”

La auzul veștii, Băsescu și Voronin au ahuit pur și simplu…

Reclame