Da’ e adevărat că Nata cu Andrei vor face festivalul „Penis&Vagin 2018” in susținerea Maiei și lui Andrei?

PenisVagin

E abia 2017 dar campania electorală deja a început. Primele semne a acestui fapt vin din partea a doi reprezentanți ai societății civile stabiliți în Canada. Este vorba de Nata Albot, a.k.a Femeia Festival și soțul său, Andrei Bolocan supranumit de Cheloo, Penis&Vagin.

Andrei Bolocan e sigur că proiectul „Penis&Vagin” nu este unul prost. După ce s-a făcut de râs pe scena iUmor, Bolocan a declarat: „În umor proiectul dat nu a mers, dar în politică sunt sigur că o să fie mai eficient, declarăm că sloganul blocului comun PAS și DA este Penis&Vagin. E o alegorie Andrei Năstase are penis, iar Maia Sandu vagin, ați prins ideea? ”

„Pentru a populariza acest proiect, împreună cu soția mea, Nata Albot vom face un festival. Vom face și pliante în acest scop. Pentru a pune toate punctele pe „i”, lângă poza lui Andrei Năstase va fi desenat un penis, iar lângă poza Maiei un vagin. Vrem să fim cât mai direcți, nu este un secret că toți oamenii sunt posesori de penis și vagin, inclusiv politicienii, de ce să ne temem să dăm cărțile pe față?” a mai declarat Andrei Bolocan într-un live pe Facebook.

Organizatorii festivalului încă nu au dat public data sigură când va fi organizat evenimentul. De un lucru însă e sigur Bolocan, de sfântul Andrei festivalul nu va fi organizat, sfinții au fost inventați de creștini și nu dispuneau de penis, nu vreau să asociem organele genitale cu sărbătorile religioase.

 

Reclame