Maia Sandu și Năstase exact ca în cântecul lui Carla’s Dreams: se bat dulce-dulce, până la sânge!

gt54.jpg

Liderul Platformei DA nu-și mai ascunde iritarea față de acțiunile Maiei Sandu. Pentru că el este jurist, fost procuror și avocat, a ținut să-i dea o lecție de juridică președintei PAS. Într-o conferință de presă, Năstase a făcut-o de cacao pe Maia și consilierii săi.

„Maia Sandu este o proastă, serios. Mi-a zis Slusari încă în prezidențiale acest lucru, dar eu nu credeam. Cum naiba să fii atât de prost, încăt să mergi cu un denunț fals la Procuratura controlată de Plahotniuc? Și culmea, nu s-a adresat la mine să o învăț cum se face. Ea chipurile fiind mai deșteaptă ca mine, cu mai mult de 1%”, a declarat supărat Năstase.

Președintele Paltformei DA a explicat cu lux de detalii cum ordonanțele neîncepute pe numele lui Vlad Plahotniuc „îi fac un bine”, deoarece acestea îl vor ajuta să scape de răspundere penală chiar și în fața CEDO.

„Dacă nu face Maia Sandu jocul lui Plahotniuc (VIDEO), apoi să fiu eu pișat în pantaloni. Să vă explic, când va pleca de la putere, iar noi vom dori să-l judecăm, nu vom putea cum, pentru că în prezent Maia Sandu scrie ordonanțe false împotria lui. Plahotniuc se va adresa la CEDO, cei de acolo vor vedea falsurile Maiei și-i vor da dreptate lui Plaha. Și poftim, el va fi bine merci”, a continuat Năstase.

De cealaltă parte, Maia Sandu a spus că Năstase dacă este așa bun avocat, atunci de ce a pierdut un dosar împotriva lui Plahotniuc la o instanță din Olanda.

„Finul lui Țopa mai bine să întoarcă Moldovei avioanele furate. Dacă-i mare jurist, atunci cum se face că a pierdut în instanța din Olanda un proces împotriva lui Plahotniuc? Știți ceva, până acum mare jurist se dădea Mihai Ghimpu, acum Năstase. Nu degeaba au ambii tocmai 1% din încrederea cetățenilor”, i-a răspuns Maia Sandu liderului Platformei DA.

Amintim că Maia Sandu, la sugestia purtătorului ei de gură, Dumitru Lalaiba, a scris la Procuratură un denunț fals împotriva lui Plahotniuc. Acest fapt a enervat la culme membrii Platformei DA. Iar războiul, bătaia dintre Năstase și Maia Sandu a făcut internauții să spună că cei doi se bat precum în cântecul lui Carla’s Dreams: dulce-dulce, până la sânge!

Reclame