Îndemnul Academiei de Științe a Moldovei: Oricât v-ar fi de foame, nu mâncați kkt!

tg4y.jpg

Forul academic suprem al Republicii Moldova a venit cu un îndemn către politicieni în primul rând, dar și către formatori de opinie și simpli cetățeni. Pentru că în ultima perioadă vedem pe la TV și pe online tot mai mulți oameni care mănâncă la kkt, Academia de Științe a luat atitudine în speranța ca să oprească fenomenul.

Într-o conferință de presă, președintele Academiei de Științe a declarat următoarele:

„Oricât nu v-ar fi de foame, nu mâncați kkt! Nu prostiți lumea, nu fiți idioți. Schimbați partidele mai des ca chiloții, ieri la PLDM azi la PAS, ieri la Usatîi azi la Năstase, ieri comuniști, mâine democrați. Terminați cu astea măi oameni buni și faceți ceva pentru țară”, a declarat președintele.

Și asta nu e tot. Într-un studiu aprofundat ce a avut loc într-o perioadă de timp nedeterminată, oamenii de știința au ajuns la concluzia că pupincurismul este un fenomen ce i-a amploare în țara noastră.

În plus, pentru a nu lucra ceva concret și cu folos, mulți au luat calea pribegiei peste hotare, precum familia Penis Vagin, de unde mănâncă la kkt despre cât de rău e ân țara de unde ei zmulg bani.

Sperăm că îndemnul Academiei de Științe să ajungă la toți mâncătorii de KKT.

Reclame