8 sfaturi de la Vasile: Cum să-ți păstrezi cât mai mult timp virginitatea în Moldova

a1qdeRnQo_480w_v1

După lungi și grele căutări, Academia de Științe a Republicii Moldova totuși a reușit să găsească cel mai virgin tânăr din Republica Moldova. Acesta este Vasile Moraru din raionul Șoldănești. Vasile este student la UTM, Facultatea Energetică și Inginerie Electrică.

Solicitat de reporterii noștri, Vasile ne-a destăinuit cum e să rămîi virgin cît mai multă vreme. „Nu este ușor să îți păstrezi virginitatea în această perioadă. Eu mi-am elaborat propriul program după care nici o fată nu va dori să facă sex cu mine, mă voi păstra pentru vocația mea, masturbarea și ingineria mecanică.”

Mai jos vă prezentăm principalele teze elaborate de către Vasile.

1. Trebuie să trăiești cu părinții, femeile au nevoie de un loc special în care ar putea să îți fure virginitatea. Dacă părinții tăi lucrează, ar trebui să ai un frate sau o soră, sau poate să faci așa ca bunica să traiască în aceeași casă cu tine.

2. Nu te angaja la lucru, spune-i că nu ai bani. Sexul nu poate fi gratuit. Amintește-i mereu că nu ai bani de cadouri, spune-i ca ea să cumpere prezervative.

3. Chelește cât mai devreme. Dacă nu ai această posibilitate, tunde-te cu zero în vârful capului, măcar să pari chel.

4. Ignoră igiena personală. Spală-te rar, nu te spăla pe dinți, nu-ți tăia unghiile. Nu folosi în nici un caz antiperspirantul. O să ai virginitatea pe viață asigurată.

5. La întâlnire vorbește-i despre fotbal sau dacă nu te pricepi, spune-i despre problemele tale cu sistemul digestiv.

6. Fă-o să plângă. Femeile sunt mai sensibile decât bărbaţii, deci n-ar trebui să fie prea greu s-o faci să plângă. Dacă nu reuşeşti din vorbe, loveşte-o până plânge.

7. Spune-i că urăști florile, spune-i că doar cineva cu probleme grave psihice ar putea dori flori și s-ar bucura de ele.

8. Fii tu însuți, dacă nu o să-i ascunzi nimic de la prima întâlnire, ea niciodată nu va dori să facă sex cu tine.

Reclame