Doctor expert în medicină: Nu mai consumați medicamente – sunt dăunătoare! Mai bine câte 50 de grame de samagon pe nemâncate, și nu vei răci toată iarna

ur7i

Vine iarna, vin și răcelile… Pentru prevenirea afecțiunilor respiratorii diverși medici propun oamenilor diferite metode de călire a organismului.

Unii spun să facem mai mult sport, alții zic să mâncăm mai multe vitamine și să bem mai puțin alcool, alții zic să bem pastile, etc. Însă medicul principal din satul Izvoare, raionul Orhei, ne propune altceva!

Nu mai consumați medicamente, că ele sunt dăunătoare! Mai bine câte 50 de grame de samagon pe nemâncate, și nu vei răci toată iarna! Vă spun eu ca profesionist, personal aplic rețeta asta deja de 30 de ani cu succes”, a declarat Toader Tămîie.

Mai mult, domnul doctor ne spune că medicamentele sunt dăunătoare. „Nu cumpărați toate căcaturile din farmacii. Cele mai de leac produse se află în beci”, citat închis.

Dar ca orice regulă există și unele excepții. Rețeta revoluționară a medicului expert în medicină, cu băut votka pe nemâncate, este valabilă doar pentru persoanele cu vârsta curpinsă între 15 și 90 de ani. La restul, din păcate, nu le ajută.

 

 

Reclame