Alexandr Slusari s-a împușcat din greșeală în cap. Dar pentru că nu are creier nu a pățit nimic

slusari-al

Incident bizar care l-a avut protagonist pe vice-președintele Platformei DA, Alexandr Slusari. Prea prost ca să-și dea seama că poate stinge becul de la întrerupător, Slusari a vrut să tragă cu pistolul în bec, ca să nu-l mai deranjeze lumina. Platformistul însă a fost prost până la capăt și a ținut pistolul invers, așa că s-a împușcat singur în cap.

N-a pățit însă nimic, spre surpriza totală a medicilor. ”L-am găsit pe canapea, arunca cu obiecte înspre bec ca să-l spargă”, spune medicul venit la fața locului. ”Deși avea o gaură de glonț în cap, nu părea să-l deranjeze deloc. I-am făcut o scanare Rontgen și am rămas mirați: pacientul n-are deloc creier, n-are absolut nimic în cap. Cred că ar putea trăi la fel de bine și fără cap.”

După ce și-au revenit din starea de șoc, medicii l-au remontat pe Slusari. Unul dintre ei avea din întâmplare niște plastilină la el, cu care i-a astupat gaura din cap. Dar înainte de asta i-a introdus în cap un mic creier de găină. ”Trebuie să-i obișnuim corpul treptat cu prezența unui creier”, a spus medicul. ”Iar dacă răspunde bine la cel de găină, în câțiva ani vom putea să-i punem creier de gândac sau chiar de oaie.”

Reclame