Așteaptă a doua venire a lui Iisus Hristos. Au construit un iaz mare, că poate vine Iisus și transformă apa în vin

шфя

Munca l-a făcut pe om, anume acest principiu și i-a împins pe locuitorii satului Rădoaia din raionul Sângerei spre acest gest.

Cineva a spus că munca le este străină și se țin doar de băut. Inspirați din emisiunile de la Trinitas TV, niște locuitori din satul Rădoaia raionul Sângerei au decis să combine utilul cu plăcutul. Toți ca unul de la femei la copii s-au gândit că ar trebui să se pregătească de a doua venire a lui Iisus Hristos. Dar nu au făcut-o într-un mod simplu, au săpat un iaz imens în mijlocul satului și l-au umplut cu apă. Speră că Iisus o să vină pe pământ și o să transforme apa din iaz în vin.

“Dacă fiul lui Dumnezeu, poate să prefacă toată apa în vin, merită să muncim câteva săptămâni, să facem acest iaz. Dacă nu e așa, atunci promitem să nu ne mai ducem la biserică, nu mai dăm donații și nu mai cumpărăm lumânări. Nu cred că Iisus este gata să meargă la un asemenea risc» spune plin de entuziasm Vasile Ghimp unul din arhitecții șefi.

“Sper numai să fie vin alb că am tensiunea ridicată”, adaugă un consătean, arătând cu mândrie spre întinderea de 17 kilometri pătraţi apărută peste noapte în centrul satului.

Autorităţile locale au transmis că se gândesc să profite de entuziasmul sătenilor şi să le explice, cât încă au chef de lucru, că Isus poate transforma în vin şi terenurile cultivate, gardurile vopsite şi gunoiul strâns de pe uliţă.

Reclame