Tiraspolul a trimis o cerere de înfrăţire Barcelonei. Se pare ca isi vor deschide si misiuni consulare

23023446_1747244975347794_1644379230_n

Separatiștii trebuie să se susțină reciproc! Anume cu această teză a ieșit președintele pseudorepublicii Transnistria, Vadim Krasnoselski în fața presei din stânga Nistrului.

„Frații în veci vor fi frați, vrem să salutăm decizia separatiștilor catalani de a se desprinde de Spania. Dar în schimb, aș dori să ni-l oferiți pe Messi pentru vreo 2-3 zile la Sheriff, că avem și noi un meci greu în cupă cu Petrocubul și tare ne-ar trebui un atacant, că titularul nostru azi e în smenă la magazinul Sheriff.” a mai adăugat Krasnoselski.

Nu doar ideea asta i-a venit în capul liderului separatist. Cele două încrețituri a creierului său au mai generat o boacănă „Am vrea să deschidem și niște misiuni consulare pe la Barcelona, ca să trimitem copiii în excursie ca să mai vadă și ei că pământul are și altă climă decât cea din Rusia. Pașapoartele noastre nu ne permit să mergem în altă parte.”

Amintim că parlamentul regiunii Catalonia a votat desprinderea față de Spania invocând drept motiv că vor să trăiască într-o ţară nouă, separată, care ar avea o productivitate a muncii record şi o natalitate mai mare decât a Indiei.

Reclame