Republica Moldova se confruntă cu o criză de kebab fără precedent!

alina radujpg

Pe lângă problemele cu care se confruntă guvernul lui Pavel Filip, legate de gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău, de reformele în justiție și de arestarea corupților, Republica Moldova mai are o problemă enormă, crize de kebab. O dovadă clară, de vreo săptămână deja, expertul și autorul de la Ziarul de Gardă, Alina Radu mănâncă doar kkt.

Astfel majoritatea editorialelor publicate pe site-ul ei, Ziarul de Gardă au un miros îngrozitor de căcat(kkt). Experții multilaterali ca Sergiu Tofilat și Dumitru Alaiba în cor își dau de gol colega de la departamentul de propagandă: Ăștia de la Star Kebab au blocat-o pe Alina, iar acum nu mai are de unde să cumpere kebab și e nevoită să mănânce kkt, exclamă cei doi ascunzându-și rânjetul cu mânecile de la cămășile Ralph Lauren.

Pentru a-și păstra silueta intactă, Alina Radu era nevoită să înfulece câte 7 kebaburi pe zi, că nu ajungi la așa gabarituri doar din zeamă și compot. Criza de kebaburi a împins-o pe jurnalista de la Ziarul de Gardă la soluții disperate, aceasta e nevoită să mănânce kkt cu lopata doar pentru ca să supraviețuiască.

Reclame