Igor Dodon dat afară din funcția de președinte! Putin a declarat că Dodon nu a trecut un examen important

dodon

Duma de Stat a Rusiei a declarant că Igor Dodon nu mai are dreptul să fie președintele Republicii Moldova. În cadrul ultimei sale vizite în Rusia, președintele nostru a fost supus unui test de către tiranul rus, Vladimir Putin. Dodon trebuia să bea o sticlă de vodka dintr-o gură.

Examenul a fost prăvălit de către socialist, reacția lui Putin nu s-a lăsat așteptată mult. „Flagmanul lumii rusești trebuie să fie în stare să bea o vodka dintr-o gură. Asta ar trebui să fie la nivel de reflex. Dodon m-a dezamăgit, poate la mințit și la populisme este îndeajuns de rus, la băut nu e, așa că, nu mai avem nevoie de el. Ne gândim că Bogdan Țârdea să-i asigure interimatul. După fizionomie pare a fi un bun reprezentant din provincia rusească, o să-l invităm săptămâna viitoare la examen” a declarat dezamăgit Putin.

La rândul său, Igor Dodon cu lacrimi în ochi a răspuns „Eu fără zakuscă nu sunt deprins să beau, îmi pare rău că l-am dezamăgit pe tătuca Putin. Sper să-mi mai dea o șansă.”

Șansa însă se pare că nu ca mai veni, Vladimir Putin a trimis o scrisoare oficială în Moldova reieșind din care acesta-și retrage oficial susținerea față de Igor Dodon, nu are nevoie de un papă-lapte la curtea sa.

Reclame