Sediul Partidului Nostru- focarul principal al virusului pesta porcină

grtwy

O știre foarte neplăcută astăzi a venit din partea Agenției Naționale pentru Securitatea Alimentelor. Au fost înregistrate câteva cazuri de pesta porcine, un virus foarte periculos care poate provoca zeci dacă nu chiar sute de morți în Republica Moldova.

Într-o conferință de presă susținută de către reprezentanții ANSA, s-a făcut public și focarul acestui virus. După rezultatul unei expertize minuțioase, s-a stabilit că primul caz înregistrat de infectare cu pesta porcină anul acesta a fost la sediul Partidului Nostru.

«Nu cunoaștem cum s-a întâmplat acest lucru dar am observat două lucruri foarte stranii în sediul partidului condus de interlopul dat în căutare internațională Renato Usatîi. Am văzut o cisternă din care foarte tare putea a căcat și un pachet de la Auchan în care erau 2 bucăți mari de slănină.” A declarat Sorin Mihalache, un expert de la ANSA.

Imediat la fața locului au ajuns și colaboratorii grupei operative pentru a stabili ce-s cu stranietățile acestea de la sediul PN. În urma unei cercetări s-a stabilit că membrilor Partidului Nostru nu le-a venit în cap să scape de cisterna care au turnat căcat la sediul PLDM-ului, nici măcar n-au spălat-o, a declarat ținând ambele mîni la nas din cauza putorii din sediu un colaborator al grupei operative.

În ceea ce privește pachetul dubios, păi asta este un cadou din partea lui Renat cu ocazia zilei mele de naștere, a spus rușinat Ilian Cașu uitându-se cu mare poftă la cele 3 bucăți de slănină.

Pentru a da explicații de ce în sediul lor se află focarul unui virsu atât de periculos, liderii Partidului Nostru exceptând pe fugarul Renato Usatîi au organizat o conferință de presă.

Reclame