Două jurnaliste de la Chișinău vor să deie în judecată un șofer de rutieră! Motivul incredibil

grte.png

Haz de necaz în rutiera 160 din Chișinău! Alina Radu și Cornelia Cozonac, două jurnaliste celebre de la Chișinău, s-au certat cu șoferul ca la ușa cortului.

Șoferul le-a impus celor 2 să achite pentru 4 scaune. Alți pasageri le-au sărit în apărare spunând că doamnele au oasele late. Ele singure au recunoscut că sunt foarte grase. Acestea însă au dat vina pe guvernanți, cică trebuiau mai de mult să implementeze tichetele de masă. Atunci s-ar fi alimentat mai sănătos și nu ar mai cumpăra beleași de la poarta pieții.

În legatură cu acest incident, toate ONG-rile finanțate din banii furați din BEM au depus o plângere pe șoferul microbusului la Asociația Transportatorilor din Republica Moldova (ATRM).

te5wy4

PS. În prima imagine (de mai sus) am pus doar capurile celor două jurnaliste pentru că, din păcate, corpurile lor nu au încăput în poze.

Ulterior, jurnalistele de la #zdg.md au primit donație câte un iPhone x de 256 GB ca să-și poată face selfie, deoarece în cele de 64 GB nu este destulă memorie că sa se salveze fotografiile lor.

Reclame