Un taximetrist- hipster schimbă Dacia Logan pe iPhone X

Man-hair-style

Se spune că în viitor mașinăriile o să ne dicteze ce să facem. Viitorul deja e aici. Asta ne-o demonstrează Andrew Rusu, unul din puținii taximetriști hipsteri.

Angajatul Yandex Taxi, nu poate dormi nopțile, tot timpul se gândește cum să-și procure noul iPhoneX. Fiind disperat de situația creată, tânărul hipster s-a decis că-și schimbă Dacia pe noul gadget.

Anunțul a fost publicat pe 999.md cu textul «Pur și simplu nu am de ales, am nevoie de poze noi, de 2 săptămâni nu mi-am schimbat poza de profil, telefonul meu de bază primește comenzi de la iTaxi, și nu prea pot să fac poze. Schimb Dacia Logan pe noul iPhoneX».

Tânărul hipster speră să-i mai rămână bani și de o bicicletă «Sunt pentru un mediu curat, iar Dacia pe Gaz nu îmi oferea nici o satisfacție sufletească, am decis că pe bicicletă voi avea mai multe like-uri decât în Dacia.» a mai adăugat Andrew Rusu.

Până ce, anunțul a rămas fără răspuns. Probabil utilizatorilor 999.md li s-a părut straniu faptul că au văzut un anunț scris corect gramatical, ceea ce e o anomalie pentru ei.

Reclame