Viața bate filmul! Dodon și Ghimpu și-au unit forțele pentru a opri o prorocire!

4rf36.jpg

Ghimpu, adept al unirii cu România și Dodon, adept al unirii Moldovei cu Rusia, și-au unit forțele împotriva unei femei! Și asta pentru a nu permite unei prorociri făcute de clarvăzătorul internațional, Moisei Lepădatu, să devină realitate.

Mai exact, omologul lui Nostradamus a prezis că Chișinăul va fi condus într-o zi de o femeie, iar acea zi înseamnă începutul sfârșitului pentru liberi și socialiști, care vor pierde pentru totdeauna controlul asupra Primăriei și Consiliului Municipal Chișinău.

Și fiindcă Lepădatu e om de cuvânt, azi prorocirea s-a adeverit! Silvia Radu a devenit Primar al Chișinăului. Silvia Radu devenind astfel femeia care i-a unit pe Ghimpu și Dodon. Imediat după ce Silvia Radu a pășit pragul Primăriei, socialiștii și liberalii au mers împreună la Curtea Constituțională ca să o înlăture pe femeia ce a băgat spaima în Ghimpu și Dodon, de la conducerea Capitalei.

Din catrenul lui Lepădau: „Operații la cap, pata rușinii, prostul satului. Prezervativ”

Specialiștii noștri în preziceri au descifrat acest mesaj ascuns al lui Lepădatu că Mihai Ghimpu este pe urmele lui Andrei Năstase, se va uda în pantaloni. La fel o va păți și Igor Dodon.

Reclame