Primul proiect al Silviei Radu! În 2018 Nistrul va trece prin Chișinău!

fer.jpg

Motiv de bucurie pentru locuitorii orașului Chișinău! Silvia Radu se apucă de râul Bîc! Așa că, în scurt timp, oamenii nu vor mai fi nevoiți să plece la Vadul lui Vodă pentru a vedea Nistrul!

În luna martie încep lucrările de schimbare a cursului Nistrului! Astfel, Nistrul va trece pe sub pod la ,,Ice Bravo” , pe lângă ,,Apă-Canal Chișinău” și ,,Moldova Gaz”. De la Intrarea în oraș și până la ieșire, porțiunea ,,Nistru-Bîc” va fi navigabilă, iar compania ,,Yandex” deja a anunțat despre apariția serviciilor de transport pasageri pe apă. ,,Ice Bravo” nu rămâne în urmă: În 2018 vor crea cel mai mare patinuar pentru chișinăuieni!

Silvia Radu a trimis o scrisoare redacției noastre în care explică beneficiile acestui proiect:
„M-am gândit că așa voi rezolva problema alimentării cu apă a urbei, în loc să reparăm conducta de la Nistru până la Chișinău, aducem Nistru la Chișinău, iar cei de la Apă Canal vor putea chiar prin oficiul central să treacă conducta principală. E posibil în timp să facem și o hidrocentrală la ieșirea din Chișinău. Această porțiune care combină râul Nistru cu Bâc o vom redenumi în Bâconistr”.

Reclame