Cornelia Cozonac atacă jurnalistele: Nu Alina Radu e grasă, voi sunteți prea slabe!

Istorii de succes

Colectivul de jurnaliste supraponderale de la Ziarul de Gardă nu cedează. Într-un nou editorial semnat de Cornelia Cozonac fetele slabe au primit o adevărată lecție de viață.

„O investigație jurnalistică de calitate necesită putere de concentrare foarte mare! Fetele în ziua de azi mai puțin cunosc bio chimia și fizica cuantică și nu înțeleg că fiind grasă ai toate șansele să fii un jurnalist de succes! Uitați-vă la mine și la Alina, credeți că ne-a fost ușor? Ba deloc! Să înfuleci câte 7 kebaburi pe zi asta trebuie nu doar foame dar și tărie de caracter!” scrie în editorialul său vestita grăsană, pardon jurnalistă Cornelia Cozonac.

Din lecțiile de fizică cuantică pe care o predau cei de la Ziarul de Gardă, am prins că femeile peste 100 de kilograme devin invizibile pentru bărbați. „Dacă ai peste 100 de kilograme, cum e norma pentru fiecare angajat al Ziarului de Gardă, devii invizibilă pentru bărbați. Acest fapt te avantajează foarte mult într-o investigație, te poți concentra doar pe journalism nu mai trebuie să speri la vreun bărbat căci șansele tale sunt nule. În schimb, frustrarea din cauza lipsei de sex o poți vărsa în textele tale veninoase care ar trebui să devină foarte populare” a spus Alina Radu ridicându-și colanții strânși pe corp.

Dacă ai peste 100 de kg, ești femeie și ai parte de sex mai rar decât odată pe an. Poți să te alături la echipa Ziarului de Gardă. Studiile și experiența nu sunt obligatorii.

Reclame