Reacția Profesoarei de la Ungheni: Îmi cer scuze, credeam că-n video cu Chirtoacă e vreo una de la ProTV!

profa de la Ungheni, sex tape, Chirtoaca sex, Chirtoaca tenerife, PL, referendum 19 noiembrie, Primar suspendat, Harta Romaniei Mari, Romania Mare, uniti pentru unire, Mihai Ghimpu, Alina Zotea, InProfunzime, Lorena Bogza, Angela Gonta, Anisoara Loghin
O mai țineți minte pe profesoara de la Ungheni? Cea despre care ProTV a făcut un reportaj precum că dânsa a făcut nu știu cui sex oral, iar proastele de la PornoTV au mers la mama profesoarei și colegii de serviciu să întrebe ce cred despre caz. Ei bine, dânsa a recunoscut că a postat sex tape-ul cu Chirtoacă! Dar nu pentru că ar avea ceva contra lui Dorin, dar pentru că credea că în video e vreo una de la Pro TV!

„În primul rând îmi cer scuze de la Dorin Chirtoacă și familia lui. Nu mă pricep în programe, că avea să-i blurez fața Primarului. Ținta mea a fost ProTV, credeam că-i vreo fată ușuratică de acolo și vroiam să meargă televiziunile la familia și apropiații ei să îi întrebe ce cred despre faptul că iată jurnalista dată de la ProTV a făcut unui politician sex oral. Să fiu directă, am vrut să mă răzbun! Pentru că ProTV în frunte cu Lorena Bogza și restul divelor mi-au stricat viața! Am fost nevoită să-mi schimb numele și orașul.”, a declarat profesoara de la Ungheni.

Dânsa a mai povestit că telefonul lui Chirtoacă l-a găsit întâmplător, într-un portmoneu care avea lipit pe el Harta României Mari.

„Mergeam pe drum și am văzut un portmoneu cu harta României Mari pe el. Mi-am dat seama că e a lui Dorin Chirtoacă. Am mers acasă și recunosc că am greșit, m-am uitat în telefon. Pin-ul era simplu – 1918. Am descărcat video-ul crezând că una de la ProTV îi făcea lui Chirtoacă sex oral. După care i-am înapoiat Primarului dispozitivul prin poștă.”, a mai adăugat victima ProTV-ului.

Amintim că ieri au apărut în spațiul public mai multe imagini în care Primarul suspendat al Chișinăului s-a filmat cum făcea dragoste.

Reclame