Ordin de la Primărie: În dealul Schinoasei va apărea o masivă inscripție CHIȘINĂU

23559797_1966138220321026_3433307590172211902_n

Inspirată de fapta unui locuitor al satului Coșcalia din raionul Căușeni, proaspătul primar al capitalei, Silvia Radu a decis să pună și în Chișinău o inscripție asemănătoare.

În deal la Schinoasa o să apară o inscripție cu litere mari CHIȘINĂU. Declarația a fost trimisă la ProTV printr-o scrisoare, căci primărița încă nu s-a învățat să vorbească la cameră.

„Avem nevoie și noi de ceva nou, să nu ne gândim doar la politică și referendumuri, să fim un pic mai deosebiți. Astfel de inscripții sunt doar în Los Angeles, Brașov și Coșcalia. Putem să ajungem și noi în acest club select, hai să fim un pic mai pozitivi”, este scris în circulara trimisă prin Poșta Moldovei săptămâna trecută.

Întrebată despre cheltuieli, de unde o să fie luați banii pentru masiva construcție, primărița a răspuns că se vor lua bani din cei destinați referendumului. „Cred că vom lua banii alocați pentru votanții din cartierul Telecentru și de la cei de la Schinoasa. Sper să nu se supere, la vot o să meargă doar odată pe an, dar priveliștea nemaipomenită o să o vadă în fiecare dimineață când vor merge la lucru. Măcar ceva să îi bucure înainte să ajungă să suporte traficul al dracului de lent de pe Miorița și Asachi.”

Reamintim că Silvia Radu a fost desemnată de către Nistor Grozavu drept primar interimar al capitalei drept răspuns la bocetele lui Chirtoacă că din cauza primăriei nu are familie și copii.

Reclame