Savanții ruși lucrează la crearea unui preparat care să-i ofere viață veșnică lui Putin

Putin-2

În cadrul Academiei de Științe din Rusia, a fost creat departamentul pentru viață veșnică. Acestora li s-a pus sarcina să creeze un preparat care i-ar permite lui Vladimir Putin să trăiască 120-130 de ani.

„Am primit sarcina de la Kremlin să facem un medicament care să-i permită lui Putin să poată candida pentru a patra, a cincea, a șasea și a șaptea oară, cam de câte ori o să vrea el, noi să propunem un medicamtn că de partea legală se ocupă ei.” A declarat un angajat al departamentlui.

Kremlinul a explicat că e nevoie de acest medicament pentru că situația internațională e una foarte tensionată. Clar că sancțiunile contra Rusiei nu vor dura un deceniu sau două. Dar singurul care poate să scape Rusia de criză este Vladimir Putin.

Preparatul deja este testat de către doi alți colegi comuniști de-a lui Putin. Ion Iliescu și Vladimir Voronin sunt dovada vie a faptului că savanții ruși au reușit să descopere un medicament care să ofere viață veșnică oamenilor.

Printre cei care au spus că vor să cumpere acest medicament deja se numără fostul secretar de stat american Henri Kissinger, omul de afaceri George Soros dar și cânăreața de origine moldovenească Sofia Rotaru.

Reclame