Guvernul nu o satisface sexual pe Maia Sandu? Cel puțin asa se intelege din declarația ei în care evaluează potenta Guvernului

Maia Sandu

Toată lumea se miră, cum poate Maia Sandu nu cea mai urâtă femeie să trăiască fără sex? Azi toate au fost puse la locul lor! Maia Sandu are sex, doar că suferă de nimfomanie.

Se pare că Maia Sandu a fost una din puținele persoane care s-au indispus din urma reformei guvernului. S-au micșorat numărul de ministere și astfel au rămas mai puțini miniștri în cabinet.

Sursele noastre ne-au spus că guvernul de vreo 2 ani tot încearcă să o satisfacă sexual pe Maia Sandu și nu îi iese. „La Monica Babuc nu am nici o pretenție, sunt absolut heterosexuală, dar iaca la Octavian Armașu am foarte mari întrebări, pe lângă prima casă nu poate face nimic! Este un impotent!” a declarat furibundă Maia Sandu aruncând microfonul de la Publika, singurul prezent la conferința ei de presă.

Sursele noastre ne mai spun că marinarul Băse a promis membrilor guvernului să le aducă câteva cutii de viagra. Că el le folosea din plin pe când era președinte.

Reclame