ULTIMA ORĂ! Johy Davis și Toly Druga au fost arestați de CNA! Pentru ce sunt acuzați cei doi artiști de la Chișinău

gy54u65

Teroare în lumea muzicală din Republica Moldova! Doi mega-artiști au fost încătușați astă noapte într-un club din Capitală. 

„Eu eram pe scenă și cântam cu vocea mea. Când de odată intră doi de la CNA cu mască pe cap și m-au luat pe sus. Vă spun sincer m-am speriat și m-am udat puțin în pantaloni, ca și Andrei Năstase. Nu înțelegeam ce rău am făcut? Pentru ce mă arestează”, a declarat Johy Davis pentru Realitatea.md.

Procurorii motivează reținerea lui Johy în felul următor: „La ora 3 noaptea la noi a parvenit o plângere că într-o discotecă din sectorul Ciocana al Chișinăului, cetățeanul Johy Davis cânta o melodie de-a lui Pavel Turcu fără drept de autor. Noi am reacționat în timp real și am acționat conform legii”, a declarat procurorul pe cazul dat din cadrul Centrulului Național Anticorupție (CNA).

Tot în acest caz a fost arestat și Toly Druga, cu o oră mai târziu.

„Eu eram acasă la mine. Dormeam în patul meu cald alături de o fată frumoasă, cu care am făct sex. Când pe la ora 4 dimineața văd că intra Poliția și mă arestează. Vă dați seama? M-au dus la secție și m-au acuzat că sunt complicele lui Johy Davis. Eu am pledat nevinovat și m-au eliberat peste 7 minute și 24 de secunde. Probabil au înțeles cine sunt sunt eu și ce autoritate am”, a declarat Toly Druga refulat.

Acum Johy riscă 6 luni de arest la domiciliu, pentru că a plagiat 10 cântece compuse de Pavel Turcu, sau o amendă de 250 unități convenționale.

Reclame