„Dacă Isus Hristos ar fi fost condamnat la moarte prin împușcare de către Proca, atunci astăzi noi nu am fi avut sărbătoarea de Paști”

hytu.png

Savanții de la Sfântul Scaun din Roma au ajuns la concluzia că dacă Isus Hristos ar fi fost condamnat la moarte prin împușcarea de către Proca, atunci astăzi noi nu am fi avut sărbătoarea de Paști.

Ei au ajuns la această concluzie după ce killerul moldovean Vitalie Proca a ratat două asasinate consecutiv! Primul s-a întâmplat la Londra în 2012 când Proca l-a împușcat pe bacherul rus Gherman Gorbunțov dar acesta a supraviețuit, iar al doilea s-a produs la în România când Proca încercat să-l omoare pe un tânăr din București, pe care l-a confundat cu liderul lumii interlope din Piatra Neamț, Ioan Mironescu.

Dacă Proca ar fi reușit să-și îndeplinească cele două misiuni cu succces, el ar fi primit 500 mii dolari pentru Gorbunțov și 200 de mii pentru Mironescu de la Renato Usatîi. Dat fiind că killerul s-a dovedit a fi un ratat, el a primit 21 de ani de pușcărie la Jilava (România).

Savanții Sfântului Scaun de la Roma mai declară că s-a luat o decizie chibzuită ca Mântuitorul să fie condamanat la moarte prin răstignire, nu prin împușcare. Datorită la aceea decizie, acum ne putem bucura în fiecare an de sfânta sărbătoare a Învierii Domnului.

Reclame