Nu mai este prostul satului! Andrei Năstase enervat după ce un măgar din sudul Moldovei a demonstrat un IQ mai mic ca al său!

andrei_nastase_13_gandrabur_net_86352900_06020100

Știința moldovenească a făcut progrese semnificative. A reușit să elaboreze un test care să poată calcula IQ-ul animalelor. Fiecare gospodar și-a supus animalele testului și rezultatele le-a trimis la Academia de Științe pentru a fi introduse în baza de date.

Acolo savanții deja s-au ciocnit cu o mare problemă. Au rămas șocați de faptul că un măgar din raionul Basarabeasca are un IQ de 14, ceea ce e antirecordul Moldovei printre măgari, cu un punct mai mult decât Andrei Năstase. Noutatea nu l-a lăsat indiferent pe președintele Platformei DA, acesta s-a enervat la culme și a chemat o conferință de presă la ora 7 dimineața cum o face de obicei uitând că lumea la ora asta încă doarme și oricum nu va fi auzit de nimeni.

„Măcar la ceva eram pe locul 1, nici de sondaje nu era nevoie, oricum eram cel mai prost! Cer o evaluare opțională și de ce nu o competiție între mine și Sănduțu (numele măgarului). Sunt sigur că acest test va pune punctele pe „I” și va demonstra că anume eu sunt pe primul loc de la coadă” într-o criză de nervi a declarat Năstase rumegându-și cravata încercând să-și imite prietenul Saakașvili.

Pentru integritatea fizică a animalului prost, acesta a fost plasat într-un grajd triplu securizat: „A trebuit să îl plasăm în acest grajd căci am văzut vreo doi activiști de la Platformă care se învârteau pe la gospodăria omului. Nu vrem să riscăm ca acest animal rar de prost să fie furat și Doamne Ferește să fie pus pe listele pentru alegeri parlamentare, să mai ajungă deputat pe lista Platformei DA.” a spus un angajat al Academiei de științe.

Reclame