Maia Sandu: Vom organiza un referendum ca să întrebăm cetățenii dacă vor sau nu să facem bloc comun cu Andrei Năstase!

maia sandu

Astăzi, în zi de luni, Maia Sandu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că partidul pe care-l conduce propune organizarea unui referendum național. La acest referendum, Maia Sandu vrea să afle dacă moldovenii vor sau nu să facă partidul ei bloc comun cu Platforma DA.

„Dacă guvernarea a găsit 9 milioane de lei pentru referendumul de demitere a lui Chirtoacă, va găsi și 34 milioane de lei pentru un referendum național. Eu vreau să fiu sigură dacă să fac sau nu bloc comun cu Platforma DA. Știu că lui Năstase îi zice lumea prostul satului sau chișoarcă. Mă tem că dacă merg pe o listă comună, nu trecem nici unul pragul electoral. Rezultatele referendumul îmi vor răspunde la această întrebare.”, a declarat cocheta Maia.

Prezent la conferința de presă, Năstase a recunoscut că este drept ceea ce se spune despre el. Dar Năstase a declarat că numai cine nu greșește, nu ajunge să fie vorbit de oameni.

„Am greșit, am fost sancționat de oameni. Dar eu m-am retras în favoarea Maiei Sandu, ea trebuie să se retragă în 2018 în favoarea mea, așa chișoarcă cum sunt eu. Cel puțin așa nu voi mai fi prostul satului.”, a punctat președintele Platformei DA, Andrei Năstase.

PAS propune organizarea referendumului pe 25 decembrie.

Reclame