Avioanele din Israel vor zbura direct în Orhei! Ilan Shor construiește un nou Aeroport!

Vladimir-Tonu-Ilan-Shor-si-petru-Jardan-airport.md-web
Veste bună pentru moldoveni, mai ales cei care călătoresc des în țara lui Israel, țara biblică, țara de baștină a lui Iisus Hristos. Monopolul pe cursa Chișinău-Tel Aviv a fost înlăturat, o nouă companie israeliteană obținând dreptul de la Premierul Pavel Filip să efectuieze zboruri directe. Iar prețul biletelor va fi de 100 de dolari într-o direcție, față de 600 cât e în prezent.

Dar asta nu e tot! Primarul de Orhei, Ilan Shor, vrea ca zborurile directe din Israel în Moldova să se efectuieze prin Aeroportul Internațional Orhei! Da, Ilan Shor a început deja construcția unui nou Aeroport pentru Moldova.

„Orice țară modernă are cel puțin două Aeroporturi, în caz că unul se strică, sau este ceață ori alte probleme. Eu sunt evreu și vreau ca din țara mea natală să se efectuieze zboruri directe în orașul meu natal, Orhei. Astfel vom dezvolta orașul, dar și turismul. Turiștii care vor să viziteze Orheiul Vechi, vor ateriza practic la destinație, fără să fie nevoiți să achite taximetriștilor de la Aeroportul Chișinău sute de euro. Voi face din Orhei un oraș în care să vrei să trăiești”, a declarat Ilan Shor.

Lucrările privind construcția Aeroportului Internațional Orhei deja au început. Ilan Shor a declarat că pentru toate lucrările vor achita prietenii lui evrei.

Republica Moldova într-adevăr are nevoie de un al doilea Aeroport, dat fiind faptul că cel din Chișinău nu mai face față fluxului foarte mare de pasageri.

Reclame