Hramul la Glodeni / De ce oamenii au rămas dezamăgiți de concertul organizat de Usatîi? „El ne socoate pe noi de proști…”

frewy.png

Dezamagiți de concertul organizat de Usatîi, mii de cetățeni din raionul Glodeni au rămas cu același gând: ce l-a adus pe Usatîi în pragul falimentului și de ce a cântat doar muzica moldovenească și nici o vedetă din strainătate? Nemulțumiți, oamenii și-au descărcat sufletele:

„Pentru ce am venit eu aici să îngheț? Muzica proastă de tot, ăștia din Partidul Nostru ne-au promis cîte 100 de lei, ca și la proteste, dar nu ne-au dat nimic. Ce așa se face?”, a spus doamna Maria, iar doamna Tamara, prietena sa, a ținut să adauge: „Mai tare m-a supărat faptul că organizarea a fost o propagandă ieftină, ne-o făcut aici concert cu muzică playback ca să-l laude pe Usatîi. Îi ajunge capul doar la asta, să amăgească lumea, dar să facă un drum ceva – zero!”

Tinerii au sperat să-i vădă pe băieții de la Carla’s Dreams sau de la O-Zone poate, dar n-a venit nimeni.

„Iaca Plahotniuc a oragnizat un super concert de 9 mai la Chișinău, când au cântat cei de la O-Zone. Am sperat că și Usatîi tot va face ceva frumos, dar el precis că stă acum pe undeva într-o saună pe la Moscova și îi este pohui de noi”, a spus un băiat care stătea supărat lângă scena din centrul Glodeniului.

Chiar dacă au rămas dezamagiți de muzică, bucuria serii a fost promoția la vinul fiert. Toți care cumpărau un pahar de izvar, primeau pe al doilea gratuit din partea lui Renato. Asta i-a mai ținut pe oameni prezenți la sărbătoare.

Reclame