Criză în PAS! Maia Sandu a leșinat, după ce a auzit că Moldova primește 100 milioane de euro din partea UE

maia sandu, pas, andrei nastase, guvernul filip, pdm

După ce a aflat că Parlamentul European a acordat asistența macro-financiară în valoare de 100 de milioane de euro Republicii Moldova, lidera PAS, Maia Sandu, a leșinat! Surse din cadrul partidului ne spun că domnișoara președintă nu a rezistat și și-a pierdut cunoștința, atunci când a văzut că 575 de europarlamentari au ridicat mâna și au votat ca Moldova să primească acest ajutor financiar.

„Maia Sandu a făcut tot ce ia stat în puteri, de rând cu Năstase, ca Moldova să nu primească acest ajutor. A mers la Bruxelles din puținii bani care i-au mai rămas de pe timpul când era ministră. A făcut loby la mulți europarlamentari ca aceștia să nu voteze. Totul a fost în zadar… Azi practic Parlamentul European a votat pentru trecerea în neființă a PAS.”, a declarat Dumitru Alaiba, șăstiorca Maiei Sandu.

Membrii PAS au declarat că sunt în căutarea unui nou slogan de partid, dat fiind faptul că sloganul „Cu cât mai rău pentru țară, cu atât mai bine pentru Maia Sandu”, a fost azi distrus de votul eurodeputaților.

Reclame