Asta da evlavie! Mitropolitul Vladimir ajută familiile nevoiaşe să ţină post negru, luându-le banii

mitropolitul vladimir, biserica moldova, crestini ortodocsi

Moldovenii intră în postul Crăciunului. Timp de 40 de zile, creștinii ortodoxi vor trebui să se abțină de la consumarea produselor animaliere, inclusiv produsele lactate. Dar cele mai grele zile din post, sunt acelea în care creștii vor trebui să țină postul negru, postul absolut. Ținerea postului negru asigură credincioșilor garantat un loc în Rai. O săptămână de post negru spală 40 de păcate, printre care minciuna, furtul și înjurăturile.

Problema este că nu toți oamenii pot ține postul negru. Așa că Mitropolitul Vladimir a găsit soluția! Inspirat de la omologul său din România, Patriarhul Daniel, Vladâca Moldovei va lua toți banii enoriașilor pentru ca aceștia să n-aibă încotro și să postească ca negrii.

Veniturile obținute din această practică vor fi transferate pe un cont deschis de Sfântul Petru și vor merge la amenjarea Caselor lui Dumnezeu cu ghirlande, scena cu ieslea și Iisus și alte chestii.

Mitropolia dă asigurări că nici un ban nu va merge pentru cumpărarea noilor modele de Mercedes pentru preoți, case, apartamente sau bunuri de strictă necesitate.

Reclame