Ultima oră! Renato Usatîi a fost internat la spital! Află de ce suferă politicianul!

Renato Ustaii bolnav, Usatii internat la spital, Primaria Balti, Partidul Nostru, Usatii boala grava, pe patul de spital, Ciubasenco, Ilian Casu, PN, Balti, Mosocva primar fugar
Primarul fugar al municipiului Bălți, Renato Usatîi, a fost internat de urgență la un spital din Moscova. Și asta după ce politicianul a acuzat dureri în cot. Mai exact, medicii ruși au stabilit că pe Usatîi îl doare-n cot de bălțeni și problemele orașului pe care-l conduce.

„Domnul Usatîi este în stare gravă, dar nu critică. Toate analizele arată că pe dumnealui îl doare în cot de oamenii din Bălți și de problemele lor. Încă mai poate fi tratat, dar totuși trebuie de ținut cont că boala ar putea să ajungă la o nouă stadie irecuperabilă deja – durerea în cur. Dacă va ajunge să-l doară-n cur de oameni, practic nu are nici o șansă să mai fie tratat.”, a menționat medicul psihiatru Varlamov.

Membrii care au mai rămas în Partidul Nostru au declarat că vor demara de Crăciun o campanie națională de strângere de fonduri pentru ajutorarea lui Usatîi.

Usatîi a fugit din Moldova acum un an de zile. De atunci conduce orașul prin skype. Din acest motiv bălțenii vor să inițieze un referendum ca să-l demită pe Usatîi din funcția de primar. Mai mult, liderul Partidului Nostru este căutat și de Interpol pentru comandarea omorului lui Gorbunțov.

Reclame