Cadou din partea Mitropoliei! Anul acesta pomul de Crăciun din PMAN va fi sfințit gratis!

Mitropolitul Moldovei, Mitropolitul Vladimir, Episcopul Markel, Silvia Radu, Primaria Chisinau, bradul din Chisinau, pom de craciun
Și pentru că anul acesta bradul ce va fi instalat în PMAN vine din același loc din munții Carpați de unde anul trecut însuși Papa de la Roma a luat un brad pentru Vatican, Mitropolia Moldovei vine cu un anunț. În acest an, principalul Pom de Crăciun al țării va fi sfințit gratuit!

„În mod normal, un metru de brad sfințit costă 1000 de lei, dacă este sfințit de însuși Mitropolitul Vladimir. Dacă de exemplu ar fi fost sfințit de Episcopul Markel, un metru sfințit ar fi costat 666 de lei. Cel mai ieftin ar fi costat metru de brad sfințit dacă era vorba de preotul care a renunțat la taxele bisericești. Dar știți cum, vorba ceea, este diferență când mergi cu Mercedesul și când mergi cu Dacia… În plus, cei care au renunțat la texele bisericești lucrează cu agheazmă cu termenul expirat… În fine, anul acesta anunțăm că bradul va fi sfințit gratis!”, se spune în comunicatul Mitropoliei Moldovei ce se supune Rusiei.

Amintim că anul acesta bradul din Chișinău va fi cu 10 metri mai înalt decât brazii lui Chirtoacă și cu 20 de metri mai înalt decât bradul lui Renato Usatîi.

Reclame