O femeie din Chișinău a înviat din morți! Este incredibil ce a văzut pe lumea cealaltă

femeia a inviat din morti, chisinau moldova

Doamna Larisa are 47 de ani și locuiește în Capitală. Femeia lucrează vânzătoare la Piața Centrală deja de 12 ani. Recent ea s-a speriat foarte tare de un șoarece și a suportat un infarct. „Mi s-a oprit inima de frică și am murit, dar peste 15 minute inima mea a început a bate din nou, și am revenit la viață”, afirmă femeia aflată în stare de șoc.

În timpul celor 15 minute de moarte clinică, doamna Larisa spune că reușit să ajungă pe lumea cealaltă, unde s-a întâlnit cu Dumnezeu.

„M-am cutremurat când l-am văzut! El era mare, îmbrăcat într-o haină albă și lungă, stătea pe un scaun de aur! Domnul Dumnezeu m-a întrebat cu voce de om din ce țară sunt? Eu i-am răspuns că din Moldova și El s-a bucurat foarte tare. Apoi m-a întrebat dacă prefer să merg în rai în Cer, sau să mă întorc în iad pe Pământ. Și eu ca proasta am răspuns că vreau să revin în Moldova, îmi era dor de Piața Centrală…  în 3 secunde am înviat”, a declarat femeia pentru ProTV.

La domiciul doamnei Larisa, de pe strada Mihai Eminescu din Chișinău, a venit urgent ambulanța. Medicii au constat că femeia este 99% sănătoasă și va mai trăi încă 32 de ani și 165 zile.

Reclame