Exclusiv! Bradul nu va ajunge la Chișinău nici mâine. Iată motivul incredibil pentru care încă nu a fost tăiat!

Proca, bradul din Chisinau, Silvia Radu, Gorbuntov, Usatii
Principalul brad de sărbători al Republicii Moldova trebuia să ajungă azi în Chișinău. Dar nu a ajuns, nu va ajunge nici mâine și iată care este incredibilul motiv! Silvia Radu a fost trasă pe sfoară chiar de către ghinionistul killer, Vitalie Proca.

Cum a fost. Primăria Chișinău nu avea bani pentru a achita tăierea și transportarea bradului. Renato Usatîi, primarul Bălțiului, s-a oferit să o ajute pe primărița Silvia Radu, cu condiția ca de Anul Nou să vorbească prin skype la concertul din PMAN. Usatîi la rândul său l-a angajat pe Vitalie Proca să taie bradul. Culmea este că în 3 zile de când a primit comanda, Proca încă nu a nimerit niciodată bradul! Așa că acesta este încă în picioare în bucegii ucraineni.

Experții în brazi sunt de părerea că trebuie să fii un mare ghinionist ca să nu nimerești tulpina unui brad de 30 de metri înălțime, cu o tulpină de 2 metri în diametru.

Proca este cunoscut ca cel mare mare ghinionist killer din istoria omenirii. Acesta a ratat să-l omoare pe Gorbunțov, chiar dacă a tras 7 gloanțe de la distanța de 1 metru. La fel a ratat să omoare un om de afaceri român chiar dacă l-a împușcat direct în cap.

Silvia Radu a declarat că va merge personal să taie bradul, chiar în această noapte, ca pe data de 1 decembrie acesta să fie instalat în Piața Marii Adunări Naționale.

Reclame