Maia Sandu comentează scrisoarea de la Platon: Vreau să-l liniștesc, nu am pisică, am păsărică!

maia sandu, veaceslav platon, pisica, ilan shor

Președintele PAS, Maia Sandu, a comentat în premieră la Gheorghe Gonța declarațiile raiderului numărul 1 din CSI, fostul finanțator al PLDM-ului, Veaceslav Platon. Oligarhul, a scris ieri pe pagina sa de facebook că Maia Sandu are o pisică frumoasă și să aibă grijă de ea, dacă nu vrea să o piardă.

„Frumoasă pisică are Maia, știu de la Filat. Să fii atentă draga mea că oameni din anturajul lui Plahotniuc vor să-ți fure pisica”, se spune în scrisoarea lui Platon.

Drept replică, Maia Sandu a declarat că Platon ar trebui să se liniștească, deoarece ea nu are pisică, dar are păsărică.

„Am înțeles că mi-a transmis să scap de pisică. Vreau să-l liniștesc, nu am pisică, am păsărică. Este practic mândria mea și se află pe mâini bune. Credeți-mă pe cuvânt” Declarația aparține liderului PAS, Maia Sandu, și a fost făcută în cadrul emisiunii Important de la TVC 21.

Anterior, și Ilan Shor își făcea griji de pisica Maiei Sandu. Doar Natalia Morari i-a contrazis pe toți declarând că defapt, Maia Sandu are coaie. PAS nu a confirmat niciodată acest lucru.

Reclame