Adio brad?! ISIS a luat ostatic pomul de Crăciun ce trebuia să ajungă în PMAN. Cer o sumă colosală pentru răscumpărarea acestuia!

brad, ISIS, teroristi, bradul din Chisinau, Silvia Radu
O veste groaznică pentru moldovenii de pretutindeni. Pentru că anul acesta am vrut să batem recordul mondial și să avem în PMAN cel mai înalt brad natural din lume, multă lume s-a uitat cu ochi răi la noi și ne-au pus bețe în roate. Bradul de Crăciun a fost luat ostatic de teroriștii de la ISIS!

Conform surselor din Primăria Chișinău, o grupare din 13 teroriști ISIS au luat cu asalt camionul pe lângă Ungheni. Bradul a fost întors din drum și baricadat pe o insulă de pe râul Prut. Teroriștii ISIS, care au revendicat atacul asupra bradului cer 300 000 euro pentru el. Câte 10 000 de euro pentru fiecare metru de brad. În caz contrar, teroriștii amenință că vor omorâ spiritul Crăciunului!

Conform unui comunicat al serviciilor secrete americane, comanditar ar fi un personaj care se ascunde sub identitatea de Harry Potter. Acesta a achitat 200 000 de euro teroriștilor ca să oprească bradul din drumul său spre Chișinău.

Întrebarea este acum, cine-i Harry Potter și cine va achita răscumpărarea bradului?! După cum a declarat Voronin, Harry Potter nu este nimeni altul decât Dorin Chirtoacă! Harry Potter fiind numele lui de scenă.

Cei care doresc să doneze pentru răscumpărarea bradului o pot face cu un apel la numărul scurt 903.

Reclame