Maia Sandu la ProTV: PAS va propune Parlamentului un proiect de lege care să interzică kebabul în R. Moldova! Iată din ce motive

maia sandu, lorena bogza, kebab moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, a fost invitata emisunii ÎnProfunzime cu Lorena Bogza la ProTV. Întrebată fiind cu ce inițiative legislative contribuie partidul ei la îmbunătățirea vieții oamenilor, Maia a spus că ei au pregătit un proiect de lege care are drept scop să protejeze sănătatea cetățenilor.

„Nouă ne pasă ce mânâncă lumea. Am făcut un studiu timp de 6 luni în perioada anului 2017 și partidul meu ajuns la concluzia că foarte mulți moldoveni consumă zilnic kebab. Apoi am mai făcut un studiu timp de 3 luni și am constatat că kebabul este dăunător pentru sănătate”, a spus Maia Sandu.

În acest context, Partidul Acțiunea și Solidaritate (PAS) va prezenta deputaților din Parlamentul de la Chișinău un proiect de lege care să interzică comercializarea kebaburilor în Republica Molodva. Legea va fi prezentată organului legislativ suprem în luna ianuarie 2018, după ce va trece avizul Comisiei de la Veneția.

htr8.png

Lorena Bogza a spus că ei îi place kebabul și nu este de acord cu așa o propunere.

Reclame