Moș Crăciun: Dacă Johy Davis mai recită vreun colind, nu mai vin la voi!

Johy Davis

Moș Crăciun e moșul bun, dar nici chiar pînă într-atât. O veste proastă pentru copilașii din Moldova a venit de la Polul Nord, locul unde își are sediul vestitul bătrân cu barbă lungă și albă. Anul acesta vom rămâne fără cadouri, Moș Crăciun ne va ocoli din nefericire.

Motivul este unul e strigător la cer, video-ul care a devenit viral pe Facebook-ul moldovenesc în care starleta cu 7 clase, Johy Davis, interpretează un colind a ajuns până în Laponia. „Să-și cumpere singuri cadouri, dacă le doresc așa de tare. Nu vreau nici la 10 km să mă apropii de acest tînăr Johy Davis. Posibil să nu merg nici în România, că poate merge pe la XFactor și de Crăciun.” a spus Moș Crăciun ieșit la o pauză să-și hrănească renii.

Copiii din Republica Moldova deja au întocmit o petiție prin care cer expulzarea lui Johy Davis undeva prin Zimbabwe, că ăștia și așa sunt necăjiți și nu îi va marca prea mult prezența insului, iar Moș Crăciun nu merge în Africa că-i prea cald și-i transpiră renii.

Petiția a stârnit o bucurie de nedescris prin crâșmele din sate care speră că Moș Crăciun să le trimită vreun ajutor social în schimb la expulzarea lui Johy din Moldova.

Reclame