Baba Vanga a prezis asta! Cine va deține cei mai mulți bitcoini în 2018 va conduce lumea

baba vanga, bitcoin, cine conduce lumea

Tot mai des vedem în ultima vreme știri că valoarea bitcoin crește cu o viteză amețitoare! Poate unii nu știu, dar bitcoin este o criptovalută apărută recent în circulația monetară, care este de 100 ori mai mare ca dolarul. Acest bitcoin poate fi cumpărat și vândut doar pe internet! În realitate el nu există, ăsta e cel mai mare mister.

bitcoin, cripovaluta
Bitcoin – simbol

Baba Vanga a prezis acest fenomen încă acum 100 de ani în urmă!

„La începutul veacului XXI pe Pământ va apărea un lucru invizibil care va fi mai puternic ca dolarul american și mai de valoare ca aurul din toată lumea”, a prezis Vanga, clarvăzătoare din Bulgaria, care a mai prezis și atentatul terorist din SUA pe 11 septembrie 2001, ajungerea lui Dodon la președenție în RM în 2016, dar și ieșirea Marii Britanii din UE.

miisei lepadatu, impact tv, bitcoin

Un alt clarvăzător din Republica Moldova care este încă în viață, Mosei Lepădatu a prezis și el același lucru ca și Baba Vanga.

„Sistemul valutar internațional va fi zguduit în scurtă vreme de un cutremur devastator! În SUA cei mai muți bitcoini îi deține Donald Trump și de asta el a ajuns conducătorul suprem al întregii Americii, iar în Moldova cei mai mulți bitcoini are Plahotniuc! Ei doi sunt prieteni”, a declarat Moisei Lepădatu la Impact TV.

Dacă previziunile lui Moisei Lepădatu și a Babei Vanga se vor împlini, vom afla anul viitor!

Reclame