Dezvăluiri incendiare! Plahotniuc și-ar fi comandat singur condamnarea la închisoare din Federația Rusă!

Plahotniuc, PDM, Plahotniuc condamnat in Rusia, Plahotniuc dat in cautare internationala, Interpol, Alina Zotea, Mihai Ghimpu, PL, PDM

Exact în momentul în care președintele PDM, Vlad Plahotniuc se afla în SUA și urma să aibă o întrevedere cu președintele Trump, o veste interesantă a venit din Federația Rusă. O judecătorie de acolo anunța că l-a condamnat la închisoare pe Plahotniuc pentru ură rasială și discriminare. Aceeași judecătorie l-ar fi și dat în căutare internațională. Ultima parte fiind negată de Interpol. Dar de ce acum a apărut această informație și cu ce scop?

Prim-vicepreședintele PL, Alina Zotea, tot ea și mâna dreaptă a lui Mihai Ghimpu, a dezvăluit defapt că acesta este un act de PR a lui Plahotniuc.

„Să fim serioși, Plahotniuc și-a înscenat această condamnare. Doar nu mai este un secret pentru nimeni că el controlează toți judecătorii. El e în America și vrea să-l impresioneze pe Trump. De fapt, aceasta este tema electorală a Partidului Liberal pe care Plahotniuc ne-a furat-o! Despre o astfel de condamnare la una din judecătoriile din Rusia se vorbea încă de pe timpul când eram în coaliție cu PDM. Doar că conform planului, Mihai Ghimpu trebuia să fie cel condamnat și arestat de ruși. Acest lucru ne-ar fi adus 20% fără a face nimic altceva”, a dezvăluit Alina Zotea.

Mai mulți analiști politici de la Colonița îi dau dreptate Alinei Zotea. Aceștia nu exclud că Plahotniuc chiar s-ar fi înțeles cu rușii ca să fure tema electorală a liberalilor.

Reclame