Investigație RISE: Miliardul a fost găsit în subsolul sediului ASITO!

RISE Moldova, jurnalisti de investigatie, s-a gasit miliardul, Maia Sandu, Vlad Filat, Veaceslav Platon, Raiderul nr. 1 in CSI, PAS, Platforma DA, camere la BAC, Bacalaureat, companie de asigurari, Veaceslav Ionita
Jurnaliștii de la RISE Moldova au luato-o înaintea Kroll-ului și în urma unei investigații au depistat cu stupoare că miliardul se află în inima Chișinăului, chiar în subsolul sediului ASITO! Conform datelor preliminarii, în subsolul clădirii de peste 7000 de metri pătrați, Vlad Filat și Veaceslav Platon au ascuns miliardul. Întreaga sumă este în bancnote de 100 de dolari.

Despre faptul că miliardul se află defapt în țară, a spus și Veaceslav Ioniță, un fost membru PLDM, fost șef peste comisia parlamentară de apărare a miliardului, care acum a devenit expert independent. Alți experți economici spun că Ioniță a știut de la bun început unde-i miliardul, dar a tăcut pentru că a primit mulți bani.

Jurnaliștii RISE Moldova au depistat în subsolul ASITO și mai multe camere de supraveghere care erau orientate fix spre miliard. La o cercetare mai amănunțită, s-a descoperit că acele camere erau fix din seria camerelor instalate la BAC de Maia Sandu. Astfel, RISE Moldova a ajuns la concluzia că Maia Sandu a știut din prima că Filat și Platon țin ascuns miliardul în subsolul ASITO. Mai mult, jurnaliștii de investigație au demonstrat că Maia Sandu are mai multe camere instalate prin tot felul de oficii și clări, prin inetrmediul cărora spionează oamenii.

Întrebarea este, de ce a tăcut Maia Sandu și nu a spus că știe locul unde-i miliardul?! Analistul politic Igor Boțan este de părerea că Maia Sandu nu a putut să-l trădeze pe Vlad Filat, cel care a învățat-o pe Maia ce este viața politică. În plus, Maia Sandu a votat la ședința Guvernului pe când era ministru, ca din banii BNM să se acopere gaura făcută de miliard.

RISE Moldova nu s-a decis încă ce va face cu miliardul găsit.

Reclame