Nata Albot dă în judecată Guvernul Filip: „Mi-a furat pâinea. Eu trebuia să organizez Târgul de Crăciun, nu Filip!”

Nata Albot, Andrei Boloca, emisiunea Lumina, K Lumea, IA Mania, festivaluri, mai dulce, diaspora canada, Graieste Internetu, Guvernul Filip, Pavel Filip, Acasa de Craciun, Targul de Craciun
Cea care s-a autointitulat mama tuturor festivalurilor și târgurilor din Republica Moldova, Nata Albot, a acționat în judecată Guvernul Filip. Nata este foarte supărată că Târgul de Crăciun din Chișinău a fost organizat de către Guvern, dar nu de ea și concubinul ei mai tânăr cu 15 ani, Andrei Bolocan.

„Pavel Filip mi-a furat pâinea. În loc să organizat eu un Târg de Crăciun, la care lumea să achite minim 500 de lei pentru intrare, Guvernul Filip a organizat acest târg prin care toți se plimbă gratis! Este o nedreptate! Am pierdut din această cauză circa 100 000 de euro. Cu acești bani trăiam în Canada jumătate de an cu Andrei fără să facem nimic. „, a declarat supărată Nata Albot pe pagina ei de facebook.

Concubinul Natei l-a fel a aruncat cu mult noroi pe acest eveniment organizat anul acesta de Guvernul Filip.

„Nu avea dreptul Guvernul să organizeze un asemenea eveniment. În țările normale, astfel de evenimente sunt contra plată și sunt organizate de societatea civilă. La anii Natei Albot, nu cred că este cineva în Moldova mai experimentat la organizarea festivalurilor și târgurilor. Jos Guvernul!”, s-a zborșit Bolocan într-un live pe facebook.

Amintim că Târgul de Crăciun este organizat în acest an de Guvernul Filip pe strada 31 august. Intrarea la eveniment este gratuită, spre deosebire de festivalurile Natei Albot, unde biletele sunt de sute de lei. Mai mulți internauți au scris pe facebook că Bolocan și Albot sunt doi clovni care amăgesc moldovenii.

Reclame