Femeie din Chișinău: Astă noapte am fost violată de un extraterestu!

extraterestu in chisinau, a violat o femeie

O femeie de 62 de ani din sectorul Ciocana al Capitalei susține a fost violată de un extraterestul în noaptea de 25 spre 26 decembrie. Totul s-ar fi întâmplat chiar la ea în apartament de Crăciun pe stil nou! Femeia a despus plângere la Poliție, dar nu poate fi ajutată, dat fiind că în Moldova nu există nici o lege care să pedepsească extraterești.

„Eram singură în casă. Dormeam pe patul meu când pe la ora 4 sau 5 dimineața pe geamul de la balcon a intrat un individ verde, cu două antente pe cap. Trebuie să menționez că eu stau la etajul 12, nu știu cum a reușit să intre în apartament”, a declarat femeia în stare de șoc!

Din investigația detectivilor reiese că extraterestul a intrat în bloc coborând dintr-o farfuria zburătoare. Chiar dacă mulți ar putea să nu creadă, totuși sunt martori afară care au văzut extraterestul și l-au filmat (video).

„Am venit peste mine! M-a dezbracat de chiloți și a început să mă violeze! Eu strigam dar nimeni nu mă auzea. După ce m-a violat 53 de minute, a plecat de unde a venit! Mă tem să nu fi rămas însărcinată”, mai declară femeia.

Deocamdată nu au fost semnalate ale cazuri de viol din partea extratereștilor în nici o țară din lume!

Reclame