Plahotniuc lucrează și de Anul Nou! De câțiva ani lucrează ca Moș Crăciun

Vlad Plahotniuc, PDM, plaha, moș crăciun, scrisoare catre mos craciun, GBC. propaganda GBC, Jurnal TV, decizii de la GBC, Partidul Democrat, Maia Sandu, Andrei Nastase, Renato Usatii, Igor Dodon
Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, lucrează non-stop, chiar și în seara de Anul Nou. După cum ne-au dezvăluit surse din cadrul GBC, de ceva timp Plahotniuc lucrează ca Moș Crăciun.

Anul acesta de exemplu, cele mai mari cadouri făcute de Plahotniuc moldovenilor a fost o nouă majoritate Parlamentară, un Guvern nou și deja mai mulți miniștri noi. La fel, Plahotniuc a adus țării mai multe acorduri noi cu FMI și UE.

Plahotniuc a făcut cadouri și rușilor, dar și românilor, declarându-l pe Rogozin persona non-grata.

Pentru că vrea să fie un Moș Crăciun bun, Plahotniuc citește scrisorile care-i sunt trimise. A citit și scrisoarea Maiei Sandu, Igor Dodon, Renato Usatîi și Andrei Năstase care au vrut președinte ales de popor. Au cerut, au primit!

Copiii Moldovei au primit de la Moș Crăciunul din GBC 40 de terenuri de joacă ultra moderne, sute de mii de jucării și alte daruri. Mii de mămici au primit de la Plahotniuc cutii cu cele necesare pentru bebelușii lor.

Socialiștii și societatea civilă a Maiei Sandu au cerut referendum la Chișinău de demitere a lui Dorin Chirtoacă. Au cerut, au primit, doar că s-au praebit.

Pentru că e balabol, Renato Usatîi a cerut abia ieri de la Moș Crăciun referendum la Bălți pentru a fi demis din funcție. Sperăm că moșul s-a autosesizat.

Dar tu, cititorule, ce vrei de la Moș Crăciun?

Reclame