Șocant! Moldovenii au cheltuit pe petrecerile corporative încă 1 miliard!

23531704
E tradiție deja ca începând cu 15 decembrie, moldovenii să înceapă a organiza petreceri corporative. Cei mai harnici reușesc să participe și până la 4 sau chiar 5 petreceri corporative. Cum se distrează, ce beau, cât beau, unde mănâncă, ce mănâncă și cât, moldovenii postează pe facebook. Fapt care a permis experților de la compania Kroll să facă niște calcule.

Astfel, pentru că 2017 a fost un an prosper, iar moldovenii au început a trăi mult mai bine, respectiv și petrecerile de corporativ au fost mai pompoase. Din ce au calculat experții de la Kroll, doar dn postările publice de pe facebook, s-a calculat că moldovenii au cheltuit incredibila sumă de 1 miliard de lei! Dar să nu uităm că mulți fac postările doar pentru prieteni.

Kroll a mai adăugat că prin această sumă fabuloasă, moldovenii s-au situat pe locul 2 în lume după suma cheltuită la corporativ, cedând doar în fața Dubaiului.

Totuși e sub semnul întrebării și acest fapt, dacă e să amintim că circa 3000 de moldovenii au organizat corporativul în Dubai.

Kroll îndeamnă moldovenii să nu se mai întrebe unde-i miliardul, pentru că miliardul l-au cheltuit acum de sărbători pe petrecerile de corporativ.

Reclame