(foto/video) Un cetățean din Bălți a dresat 200 de ciori care strâng gunoiul din oraș!

Renato Usatii, Partidul Nostru, PN, balabol, referendum in Balti, Demisia lui Usatii,
Pentru că primarul fugar, Renato Usatîi este impotent și nu mai face față problemelor din municipiul Bălți, mai ales problema deșeurilor, un cetățean a decis să dreseze 200 de ciori pentru a strânge gunoiul din oraș. Astfel, 200 de ciori lucrează non-stop și fac ceea ce ar fi trebuit să facă autoritățile municipiului.

Din spusele cetățeanului cioarele se descurcă mai bine decât și-ar fi imaginat. În doar 5 ore, cioarele au reușit să adune 100 metri cubi de gunoi.

Pentru că are succes, bălțeanul este hotărât să dreseze și o maimuță urangutan, pe care să o învețe să fie primar. Bălțeanul este convins că urangutanul nu va fugi niciodată, așa cum a fugit Usatîi, lăsând orașului numai probleme.

„Dacă ciorile pot face lucrul autorităților municipale, sunt sigur că un urangutan va putea face lucrul lui Usatîi. Oricum, să fim serioși, ce face Usatîi în afară de live-uri pe facebook? Sunt sigur că maimuța va fi zilnic la serviciu în comparație cu primarul balabol.”, a declarat cetățeanul.

Renato Usatîi nu a fost de găsit pentru a comenta situația. Surse din Partidul Nostru declarând că Usatîi a intrat în comă alcoolică după ce Consiliul Municipal Bălți a votat astăzi pentru ca să fie organizat un referendum privind demiterea lui Usatîi.

Reclame